70/30

I Söndags red vi andra omgången i allsvenskan på Wisbohammar, börjar bli bortskämd med tävlingsplatser på nära håll! Skulle vilja sammanfatta min känsla som 70% nöjd 30% att jobba vidare på. Framridningen gick kalasbra, jag å pappa pratade igenom planen innan. Det kan va bra att ha en till med som vet om planen och som kan flagga om själva piloten börjar ge sig av på andra upptåg. Eventuellt att jag ska våga spänna bågen liite till på framridningen nästa gång, men som sagt det är en hårfin balans med herr klaostrofobi.
Själva uppvisningen blev något ojämn, galoppdelarna kändes verkligen jättebra däremot så blev han lite stark och öppen i formen under delar av travprogrammet. Men överlag, en betydligt mycket bättre känsla än sist då allt bara kändes som mellanmjölk! Nu är det bara att jobba vidare med hans styrka så kommer det så småningom att kännas sådär bra i ännu större del av programmen. Juste, lite snålt om jag får va den som är den, med 61,14 % red vi ihop, tack å lov så red de andra så det rök och laget tog hem omgången! Kul! Detta innebär att vi har ett starkt utgångsläge till finalen, men mycket kan hända. Vi är just nu en lagryttare kort också så Maggan inte kan va med, håller tummarna att någon annan stjärna dyker upp.
 
Kanonfin tävlingsdag och fina hederspriser! Både täcke och presentkort på Hööks, blir alltid lite förvänad när man får något vettigt.  Tack hela laget och alla runtomkring för en bra Gark-dag :) Jag började plugga LA:4an som går i finalen i bilen hem. Har ju gått å blivit lite en mästare på att rida fel. Men de är klart, nått ska man ju va bra på!
 

Ser ju inte direkt ut som en framridning i oktober?
Loppan trivs väldigt bra i sin väldigt fula nosgrimma. Men vill man rida fint så får mattes öga lida pin (?)
Min fina kille, alltid en riktig kompis. 1 pris i gott uppförande. Belönas med en kram.
 
RSS 2.0