Nya skor Nytt jobb

Idag fick jag kontrakt för min nya tjänst på Scania! Happy girl! Trodde nog inte att det bara skulle ta 3månader som konsult innan jag fick en Scania tjänst, men det är ju bara att tacka och ta emot! Känns toppen, kommer att fortsätta jobba som inköpsassistent men för en annan grupp, som har kontor runt om i hela världen, så det blir mycket internationell kontakt, vilket jag gillar.
Loppe fick gå ett pass på tömm, vilket han gjorde exemplariskt, väldigt nöjd med honom och med mig själv faktiskt, för att jag var mer aktiv och noggran än vad jag kanske annars är just under tömmkörningen. Nu är våra licenser lösta och medlemskap till Gark betalt, med andra ord redo för att trycka på "jag vill anmäla", har spanat in lite möjliga starter här framöver, så de är bara att hoppas att det finns platser kvar när det är fritt fram för oss att lämna gården igen :) 



Ser ruggit smart ut

Har lite svårt att sitta still, typ kolla på tv på kvällarna. Oscar vill aldrig kolla på film med mig för han vet redan att jag kommer inte att kunna se klart på hela. Så idag fick han bänka sig själv framför tv:n efter maten och jag snörade på mig mina nya supersnabba skor från löplabbet och sprang/gick. De va egentligen vilodag idag men jag är säkert trött någon annan dag, kan vila då ist!




Kolla fresten va mysig vår balkong är, har satt upp två solcells-boll-lampor som lyser så fint på kvällarna. 
RSS 2.0